HolidaySport Haus

HolidaySport Haus

Tovább »


Apartmanok

Apartmanok

Tovább »


Áraink

Áraink

Tovább »


Kisfaludy

Kisfaludy

Tovább »

KREA(K)TIV NYARALÁS

Szállás mellé ingyen bor és vitorlázás? Igen!

Gyere el hozzánk, ez csak nálunk van! További információ és részletek ITT

 

Rólunk

A HolidaySport Haus a Balaton egyik legszebb régiójában, Balatongyörökön, a Szépkilátó szomszédságában fekszik. A ház teraszairól és kertjéből lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra, az onnan szemlélődők a Tapolcai-medence, a Szent György-hegy, Szigliget és Badacsony teljes látképében gyönyörködhetnek. Az apartmanház a település központjától és a nemrégiben felújított strandtól csupán két percre fekszik autóval. Az apartmanok 2+2 fő részére nyújtanak ideális szálláslehetőséget, melyek egy része a Balatonra, másik része pedig a medencére/kertre néz. 

 

 

 
HolidaySport Haus

HolidaySport Haus

A HolidaySport Haus a Balaton egyik legszebb régiójában, Balatongyörökön, a Szépkilátó szomszédságában fekszik. A ház teraszairól és kertjéből lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra, az onnan szemlélődők a Tapolcai-medence, a Szent György-hegy, Szigliget és Badacsony teljes látképében gyönyörködhetnek.

Tovább »

Áraink

Áraink

A HolidaySport Hausban két Balatonra és két medencére/kertre néző 2+2 fős apartman áll vendégeink rendelkezésére. Az apartmanok egy légterűek, két normál és egy vagy két teljesértékűre nyitható fotelágy valamint egy az alapvető felszerelésekkel teljesen felszerelt konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba található bennük.

Tovább »